Praktijk Dokgaarde

 

 

 

 

Vakantie

11-07-2024 15:51
In verband me vakantie is de praktijk gesloten van maandag 5 augustus tot en met vrijdag 23 augustus

De praktijk wordt uitsluitend voor zeer dringende medische vragen die niet tot 26 augustus kunnen wachten waargenomen door de praktijk van dokter van Welie (voorheen dokter Bos op de Linie 7 (aan de overkant van ons pand): 0104519980

In de 1de helft van de zomer vakantie zijn wij open, maar dan nemen wij waar voor de patienten van dokter van Welie. U kunt begrijpen dat het dan extra druk is aan de telefoon en ook dat het extra druk is op het spreekuur. Ook na onze zomervakantie is het extra druk aan de telefoon en druk op het spreekuur.

BALIE

14-07-2023 16:56
Wilt u in verband met de privacy NIET aan de balie komen om uw vraag te stellen of om een afspraak te maken? Wij kunnen u NIET veilig helpen op deze manier. Stel uw vraag of maak u afspraak per telefoon of via MijnGezondheidNet

huisartsen

08-05-2023 07:50
zoals u misschien gemerkt heeft is dokter van Vliet door ziekte afwezig. Zij wordt door verschillende dokters vervangen. De dagen van dokter Neumann kunnen door het invallen soms ook anders zijn dan u gewend bent

MijnGezondheid.Net

24-06-2020 09:00
Mijn Gezondheid.Net is vanaf heden functioneel:


MijnGezondheid.net
MijnGezondheid.net is uw persoonlijke zorgdossier op internet en biedt u de mogelijkheid gezondheidszaken makkelijk en snel te regelen.

U kunt van MijnGezondheid.net gebruik maken, als uw huisarts u heeft aangemeld. Uw huisarts bepaalt welke acties u kunt uitvoeren op het portaal. Zij zijn immers ook verantwoordelijk voor het afhandelen van de aangevraagde acties.


MijnGezondheid.net biedt de volgende mogelijkheden:

Een afspraak inplannen bij uw huisartsenpraktijk
(IS VANAF NU MOGELIJK!!!!!!)


Een medisch dagboek bijhouden
Online een vraag stellen aan uw huisarts of POH-S
Inzicht in uw medische dossier
Herhaalmedicatie bestellen
Inzicht in uw onderzoeksuitslagen
MedGemak app voor op uw telefoon


Bekijk een online demonstratie van MijnGezondheid.net

https://home.mijngezondheid.net/

Inloggen

Het is belangrijk dat uw medische gegevens goed beveiligd zijn.
Daarom gebruikt u uw DigiD met sms-functie om in te loggen.
DigiD wordt gebruikt door overheden en instanties die overheidstaken uitvoeren, om gebruikers van online diensten te legitimeren. DigiD met sms-functie is het hoogste zekerheidsniveau dat DigiD op dit moment aanbiedt. Omdat u de enige bent die uw gebruikersnaam, wachtwoord en de sms-code kent, weten we zeker dat we echt met u te maken hebben.

DigiD met sms-functie werkt als volgt: U gaat naar https://home.mijngezondheid.net/
Nadat u uw DigiD- gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevuld, ontvangt u op uw mobiele telefoon een code per sms. Deze vult u in op uw computerscherm.

Heeft u geen DigiD met sms-functie?
Dan kunt u deze gegevens eenvoudig aanvragen op https://www.digid.nl.